Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11990 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 25 Październik 2019, 16:00
Jacob napisał/a:
12 VI nie wymieniłeś
Reszta mnie nie dziwi, może trochę 30 VI przez "lodowata noc", ale zapewne za tmax go rozgrzeszyłeś
30 czerwca miał naprawdę przyjemną noc. Ale po południu upał był jednak już ciut zbyt duży, nawet dla mnie. Ale dałbym plusa za to, że było bezchmurnie, a wilgotność była niska, dzięki czemu upał nie był zbyt dokuczliwy.
Temperatura na poziomie 35 stopni to jest za dużo nawet dla mnie. Może dla FKP byłaby to wymarzona temperatura Ja najbardziej lubię w okresie letnim temperatury z przedziału 25-30 stopni Oczywiście, jak jest sucho i słonecznie. Na przykład 11.08.2019 był pod tym względem idealny.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 25 Październik 2019, 16:04
Dla mnie tamten dzień nie był taki ciężki z dwóch względów. Świadomość, że ten porabany miesiąc za kilka godzin już się skończy oraz 26 VI, zdecydowanie najcięższy dzień ostatniego lata dużo gorsze też 11 i 12 VI
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Wspaniałe lato, tj. wszystkie 3 miesiące, choć zawsze uważałem sierpień za najmniej udany miesiąc tamtego lata, to trzeba przyznać, że jak już się postarał to na całego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum