Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11992 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 23 Październik 2018, 07:28 Prognoza na Wszystkich Świętych
Klarują już się prognozy na 1 listopada.
Według dzisiejszej odsłony, na Wszystkich Świętych ma być pogodnie i aż 20 stopni. Jeśli by się to sprawdziło, 1 listopada byłby równie ciepły jak ten z 2003 i 2010 roku.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 14 Październik 2020, 21:22
W tym roku podejrzewam, że 1 listopada będzie deszczowy, co przy tej całej sytuacji zniechęci wielu ludzi do pójścia na cmentarze. Ciężko mi natomiast stwierdzić czy będzie raczej ciepło czy zimno, myślę że za tydzień będzie możliwe pokusić się o więcej podejrzeń.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 14 Październik 2020, 21:28
W sumie to wolę aby teraz robić co tylko się da i nawet zredukować świętowanie 1 listopada, aby wskaźniki zakażeń spadły i przynajmniej dano nam względnie normalnie przeżyć te najpiękniejsze Święta. Chociaż wiem, że to myślenie życzeniowe...
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum