Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 8 Kwiecień 2020, 16:32 Listopad 1996
Po "przemianie" postanowiłem spojrzeć jeszcze raz na ten miesiąc.
I muszę przyznać, że niezmiennie mi się podoba. Opady wprawdzie normy - niestety - nie przekroczyły - ale przynajmniej w ciepłych okresach pojawiły się zdecydowane deszcze, a suchych okresów nie było - nawet jak dłużej nie było większych opadów, to jakaś tam plucha występowała.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 8 Kwiecień 2020, 16:56
Mimo wszystko wolę 2010, a ostatnimi czasy bardzo doceniłem listopad 2009, chociaż wolałbym, aby podzielił część deszczy z okresu 5-18.11 na ostatnią dekadę.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Wysłany: 15 Luty 2021, 10:20
Szczerze to trochę zbyt kapuśniaczkowaty, ale przynajmniej w przeciwieństwie do jego karykatury z 2019 roku, to te kapuśniaczki były niemal codziennie, a nie 2 razy na tydzień xd
Do tego żadne ocieplenie nie było stracone przez amplitudy i/lub martwicę, no i też w przeciwieństwie do jego karykatury po 23 latach, to spadł namacalny śnieg w ostatniej dekadzie, także plusik zdecydowanie się należy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum