Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 3 Maj 2020, 13:49 Maj 1962
Za tragiczny początek (częsta sprawa...) i niedobór słońca muszę zneutralizować, ale w pewnych aspektach to byłoby marzenie. Nie miałbym nic przeciwko, aby tegoroczny maj poszedł jego drogą....
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 4 Maj 2020, 17:22
Nie podoba mi się Do 6.05 to wręcz nieporozumienie na miarę I dekady kwietnia 2013, a potem po prostu za dużo pluchy. Może jako kwiecień by się nadawał
Dzisiaj jak patrzę, to był pierwszy w miarę dobry maj w serii - pozbawiony suszy i prawdziwych chłodów, no, ale do ideału mu daleko, bo trochę za dużo lochu...
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 3 Maj 2021, 22:49
Kwiecień marzeń W maju są już inne oczekiwania, był za chłodny i za ponury, zwłaszcza jak na taką sumę opadów. W ocenie już nawet pomijam lodowaty początek - nawet bez niego wypada tak sobie.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 24 Kwiecień 2022, 22:16
Pewnie jestem głupi , ale dla mnie byłoby to nawet marzenie. Byłby chociaż bardziej kwietniowy, a co za tym idzie bardziej wiosenny niż obecny kwiecień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum