Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36417 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 22 Czerwiec 2020, 11:20
FKP, sorry, pisałem to półprzytomny i półżywy, ale skoro mamy jednocześnie krokusy i zieleń, to skojarzyło mi się to z jakimś rokiem, gdzie doszło do późnego, ale gwałtownego wybuchu wiosny, jak w 2013 lub 2018 roku.
Ale faktycznie, 10 dni prawdziwej, cieplutkiej wiosny to za mało, by zrobiła się zieleń XDDDDDDD
Stawiam więc... 29.04.2018
Chociaż Jorugś mi trochę zrobił mętlik, pisząc, że to wrzesień, czyżby te kwiaty to nie były krokusy? XD
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum