Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 25 Styczeń 2021, 13:00 Maj 2013
A tu przeżyłem mały szok, jak się zorientowałem, że o tym miesiącu też nie ma wątku .
Na pewno maj, który z ostatnich lat budzi najbardziej parne skojarzenia . Choć niestety aż tak kolorowy nie był, bo plucha niestety często przypadała na zimniejsze dni. Niestety nie można mieć wszystkiego, ale dla mnie był to fajny miesiąc i cenię go za brak choćby przygruntowych przymrozków co się niestety bardzo rzadko zdarza w Toruniu w tym miesiącu
https://meteomodel.pl/dane/historyczne-dane-pomiarowe/?data=2013-05-31&rodzaj=st&imgwid=353180250&dni=31&ord=asc
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16300 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 25 Styczeń 2021, 13:26
Niezbyt ładny czy przyjemny miesiąc, no ale nie jestem w stanie minąć obojętnie Majówki i ewentualnie końcówki miesiąca, bo w nich padły dość wyraźne sumy opadowe.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 12 Marzec 2021, 23:58
Jacob, W maju niech pada przy t. śr. >12 st. a przy niższych najlepiej zach. zmienne z wiatrem i jakimiś lekkimi opadami xd Mocna plucha przy t. śr. 10 st. jak to bywało w sraju 2013 to jednak z porą ciepłą mi się nie kojarzy xdd
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum