Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 17 Marzec 2021, 23:10
Jedyne słuszne skojarzenie, to młody maj Piękne zdjęcia, lubię takie połączenie Słońca i lekko zachmurzonego nieba z młodą, wczesną zielenią, dla mnie szczególnie urokliwą. Krajobraz wygląda tu zachęcająco, ale z uwagi na burzę 3 maja cieszę się, że spędzałem te majówkowe dni u siebie
PS. Nie wiedziałem o istnieniu wyciągów narciarskich w tym regionie.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36348 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 17 Marzec 2021, 23:16
PiotrNS napisał/a:
Jedyne słuszne skojarzenie, to młody maj Piękne zdjęcia, lubię takie połączenie Słońca i lekko zachmurzonego nieba z młodą, wczesną zielenią, dla mnie szczególnie urokliwą. Krajobraz wygląda tu zachęcająco, ale z uwagi na burzę 3 maja cieszę się, że spędzałem te majówkowe dni u siebie
Ja też spędzałem u siebie, to był tylko jednodniowy wypad. Dopiero dzisiaj widzę, że naprawdę była to ciekawa, ciepła majówka, którą niepotrzebnie demonizowałem, nawet jeszcze jako nowy kmroz. W ogóle miesiąc ruchomy Byka 2013 uważam za złoto, a rozpoczynający go 23.04 był dniem opublikowania na Youtube piosenki "Zimne noce", co uważam, za najbardziej zjawiskowe zaklęcie rzeczywistości
PiotrNS napisał/a:
PS. Nie wiedziałem o istnieniu wyciągów narciarskich w tym regionie.
Od razu pomyślałem, że jeszcze 25 dni wcześniej pewnie był otwarty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum