Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 23 Grudzień 2021, 00:02 Zima w przedświątecznym preludium 20-23.12.2021
Jak pewno wiecie, w moim regionie 20.12 powróciła piękna zima. Chociaż nie do końca, bo jednak tylko zachodnie dzielnice Warszawy, no i tereny na SW od Warszawy, w tym moja rodzinna wieś, dostały już w poniedziałek ciągłą pokrywę. Reszta musiała poczekać na wtorkowy wieczór. Co do temperatur, to niestety jakoś mocno nie powalają, ale jednak przedział -3/-8 całodobowy jest na pewno niezły, zwłaszcza jak na grudzień (a nie styczeń, czy luty).
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36349 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 23 Grudzień 2021, 00:10
Na początku, gdy jeszcze na kamerce na windy zobaczyłem jak zbeszcześcili rynek, to się mocno podirytowałem, ale gdy zobaczyłem, jaki był szczytny cel robienia tego (nawet jeśli nie specjalnie xd), to od razu serduszko urosło.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 23 Grudzień 2021, 00:26
Wspaniale Kmroz, piękne widoki i normalność, zima która powinna być standardem w tym okresie roku Coś pięknego, urzeka mnie ta słoneczna zima na wsi, jak również zgarnięty śnieg w centrum miasta, dzieci prawdopodobnie pierwszy raz bawią się w ten sposób na jarmarku świątecznym w takim czasie.
U mnie po porannych opadach też było dzisiaj atrakcyjnie Oby to przetrwało do uzupełnienia zimy w Boże Narodzenie.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Inne Pomógł: 314 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16032 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 23 Grudzień 2021, 15:38
Dzisiaj na działce. Mikra pokrywa śniegowa i lekki, pięciostopniowy mróz.
_________________ 22 września 2024 roku o godz. 14:44 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt WAGI (równonoc jesienna). To początek astronomicznej jesieni która potrwa do 21 grudnia 2024 roku. Jesień kalendarzowa trwa zawsze od 23 września do 21 grudnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum