Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 4 Kwiecień 2022, 09:54
Oby w środę i w czwartek tylko suka ani na sekundę nie wyjrzała. W inne dni dopuszczam, jedynie w godzinach 14:00-17:00 ma zakaz, bo wtedy akurat świeci mi to kur*stwo w oczy i muszę przesuwać biurko
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 138 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11999 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 4 Kwiecień 2022, 09:59
Przeciętne prognozy, co tu dużo mówić...
Mam nadzieję, że druga połowa miesiąca będzie już znacznie lepsza. A jeśli nie - to niech przynajmniej maj się odkuje. Czwarty z rzędu zimny maj byłby grubą przesadą.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16335 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 4 Kwiecień 2022, 10:07
Dla może być: stosunkowo dużo deszczu może się pojawić i temp. choć są niewygórowane, to bez wątpienia należą do bardziej przyzwoitych niż w ostatnie kilka dni... "Rasputica" przebiegnie wprawdzie z koło 2-tygodniowym opóźnieniem, ale lepiej późno niż wcale...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 4 Kwiecień 2022, 10:08, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 4 Kwiecień 2022, 10:08
kmroz napisał/a:
Oby w środę i w czwartek tylko suka ani na sekundę nie wyjrzała. W inne dni dopuszczam, jedynie w godzinach 14:00-17:00 ma zakaz, bo wtedy akurat świeci mi to kur*stwo w oczy i muszę przesuwać biurko
Czy Ty łaskawie nie przesadzasz To już chore Co Ci takie rozpogodzenia zawiniły, że aż musisz przeklinać i pisać takie katastroficzne teksty
Po ostatnich opadach widzę, że jest dużo bardziej wilgotno, aczkolwiek jeszcze trochę przyjmę. Do końca tej połowy niech będzie zimno, potem pora na umiarkowaną wiosnę I ciepły maj kosztem chłodniejszego niż w ostatnich latach czerwca.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 4 Kwiecień 2022, 10:11
No dobra, ale po co od razu tak ostro? Zresztą obawiam się, że ta fobia antysłoneczna jeszcze dłużej z Tobą pozostanie skoro tak się na nią nastawiasz, choćby ziemia była grząska i pełna kałuż
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16335 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 4 Kwiecień 2022, 10:13
Ja chyba rozumiem i też nie lubię słońca świecącego przez chmury, bo już jest stosunkowo mocne... Ale mam okno na stronę wschodnią, więc w zasadzie promienie świetlne są dla mnie uciążliwe tylko w godzinach porannych...
Rozpogodzenia nic nie zawiniły- po prostu najgorszy jest czas ich pojawiania się w pewnych porach dnia (jak świeci po oczach)...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 4 Kwiecień 2022, 10:19
PiotrNS napisał/a:
ale po co od razu tak ostro?
Obecnie wiadomo, że przesadzam, ale trauma i chęć odreagowania po pożarcu są zbyt silne. Chciałbym, aby taki 1 kwartał się już nigdy nie powtórzył. Zresztą sam w sobie marzec też był jedyny w swoim rodzaju - w innych latach nie był to aż tak absurdalny miesiąc.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum