Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16292 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 20 Wrzesień 2023, 23:45 Znalezienie osoby z forum
Najmocniej przepraszam za formę "gry", bo zdaję sobie sprawę, że cała "zabawa" sprowadza się do oddania jednego celnego strzału, mianowicie która osoba obecna na zdjęciu (mająca wówczas ok. 16 l.) ma konto na tej stronie. No i trochę źle się z tym czuję, że pytam, bo podejrzewam, że z tego forum wiadomo o kogo będzie chodziło i ten pomysł pewnie w złym świetle tą osobę przedstawi, ale tak to już cholera bywa, jak się człowiek nie czuje pewnie co do siebie samego.
Jeśli zlokalizujesz tą osobę, to prosiłbym Cię o podzielenie się swoim wrażeniem, czy np. Twoim zdaniem ta osoba może wzbudzać sympatię czy raczej wygląda nieprzyjaźnie. Osoba z tego forum celowo w tym wątku nie będzie przez jakiś czas zabierać głosu, czy trafiłeś/trafiłaś (co do zdjęcia) czy też nie.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Inne Pomógł: 324 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16232 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 21 Wrzesień 2023, 19:27
Znajdziecie mnie na tym zdjęciu z podstawówki
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Inne Pomógł: 324 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16232 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 21 Wrzesień 2023, 19:59
Mylisz się, porównaj z moim avkiem. Tam jestem w wieku przedszkolnym.
P.S. Co do wieku na zdjęciu szkolnym trafiłeś.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 21 Wrzesień 2023, 20:17
A byłem prawie pewien, że to Ty. Pamiętam Twoje zdjęcie z Zakopanego i masz podobne rysy twarzy do tego chłopca. A skoro to nie on, to może właściwym wyborem jest czwarty chłopiec od lewej, ten w koszuli z podwiniętymi rękawami.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Wysłany: 21 Wrzesień 2023, 20:25
PiotrNS napisał/a:
A byłem prawie pewien, że to Ty. Pamiętam Twoje zdjęcie z Zakopanego i masz podobne rysy twarzy do tego chłopca. A skoro to nie on, to może właściwym wyborem jest czwarty chłopiec od lewej, ten w koszuli z podwiniętymi rękawami.
Też się mylisz, ale "ciepło" wręcz "upał"
Dla ułatwienia:
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16292 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 14 Styczeń 2024, 01:34
Starsze zdjęcia niemało utrudniają identyfikację osoby - ta sepia czy biel połączona z czernią sprawia, że nie jestem w stanie dostrzec innych kolorów.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Wysłany: 8 Kwiecień 2024, 17:10
Przepraszam czy Twoim zdaniem osoba na obrazku może wzbudzać sympatię? Trzeba było nowe zdjęcie do paszportu zrobić. Spotkałem się z taką uwagą ze strony mojej chrzestnej, tj. cioci, siostry Mamy (raczej żartobliwą) , że wyglądam jak pedofil, co mnie trochę zasmuciło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum