Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 29 Styczeń 2024, 16:43
Co tu mogę napisać, miesiąc ciekawy, który odbieram pozytywnie. Pomijając tą okoliczność, że w ostatni dzień miesiąca na wskutek poślizgu na mokrej drodze zderzyłem się ze słupem i sobie stłukłem oprawkę w prawym szkle okularów oraz trochę poobijałem sobie kolano, to całkiem dobrze wspominam pogodę przeważnie w nim panującą. Najbardziej mnie ucieszyło ocieplenie koło 20.10. Ogólnie październiki jako miesiące nadziei są zawsze od kilku lat dla mnie najlepszym okresem w życiu...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 15 Marzec 2024, 19:33
Serce ostatniej jesieni wyglądało nietuzinkowo (chociaż osobiście fanem mimo wszystko nie jestem) , najgorzej potoczył się jej los pod koniec.
Polecam zaznaczyć środkową opcję w prawym górnym rogu mapy- pojawią się nazwy miejscowości, drogi (zarówno główne- tj. autostrady jak i pozostałe) oraz podział administracyjny (u nas na województwa, w innych krajach na ich odpowiedniki).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum