Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7634 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 27 Luty 2024, 11:22
Styczeń 7/10
Luty 3/10 w sumie sam nie wiem jak na niego patrzeć, pozytywnie takiego patolstwa nie ocenie, w dodatku przeginka z opadami, ale ta końcówka jest nawet fajna xd
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 15 Kwiecień 2024, 19:26
Oceny dekad
I dekada stycznia 1/10
II dekada stycznia 1/10
III dekada stycznia 10/10
I dekada lutego 10/10
II dekada lutego 9/10 (punkt leci za loch)
III dekada lutego 10/10
I dekada marca 9/10 (punkt leci za lochowy początek u mnie)
II dekada marca 10/10
III dekada marca 10/10
I dekada kwietnia 10/10.
Jako całość
Styczeń 3/10
Luty 10/10 (mocno lochowy, ale termika wynagradza, a i suki trochę było w trakcie ciepłych dni, bo tylko ciepłe dni w nim były xd)
Marzec 10/10 (tutaj końcówka wymiata, ale i jako całość wyśmienicie skomponowany).
Ogólnie zajebisty rok do tej pory, jedyną jego poważną wadą było wymrażanie roślin w II pentadzie stycznia, a następnie przykrycie tego białym terrorem na dość długo. Jednak reszta to wręcz z moich suchych snów jest wyjęta, szczególnie cudowna była I dekada kwietnia, jednak każda z tych dekad "na dychę" miała w sobie samo dobro, o czym świadczy fakt, że jedyne do czego mogę się przywalić, to nadmiar lochu, mogłoby być jednak więcej "suki" w niektórych okresach, ale też pewnie odbiłoby się to na termice, szczególnie t. min. oraz smogiem xd
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum