Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 25 Maj 2024, 18:15
2020 byłby najlepszym przykładem, ostatnio sobie analizowałem jak bardzo nieletnia była jego pierwsza dekada (poza burzowym 7.06), a i tak spadł na 4 łapy 2012 jak FKP mówi był chłodny, 2006 w normie, a 2020 miał jednak koło +1K względem 91-20 xd (przed czerwcem 2019 by się wydawał naprawdę anomalny)
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16300 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 25 Maj 2024, 23:07
W sumie dobrze że czerwiec może zacząć się chłodniej, podobnie jak maj z majówką choć z wysokimi temp., to ciepło bardziej zaznacza się od Zimnej Zośki po chwilę obecną.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 31 Maj 2024, 20:58
Jeszcze zobaczymy jak będzie. Może i początek wygląda (z mojej perspektywy) optymistycznie, ale jakichkolwiek ocen będzie można się podjąć dopiero gdzieś za trzy tygodnie - to okolice przesilenia letniego i końcówki najbardziej lubią dopiec.
Swoją drogą prognozy na jutro są bardzo niejednoznaczne, jak rzadko kiedy. W jednych grzmi i leje, a w innych dość sielska lampa przez prawie cały dzień
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum