Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 7 Lipiec 2019, 12:02 Sierpień 1999
Kolejny bardzo udany miesiąc rocznika 1999 . W sumie przypomina mi trochę również bardzo udany wg. mnie sierpień 2014, gorąca pierwsza dekada, kolejne dwie zimne. Jednak na plus sierpnia 1999, bylo mniej upalnych dni (1999- 2, 2014- 5). Oba również dzieliły gorący lipiec i wrzesień .
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 8 Lipiec 2019, 13:30
Pamiętam to zaćmienie, niestety nie osobiście tylko z opowieści. Ja byłem małym bobasem Niestety w Nowym Sączu ten dzień był pochmurny i zjawisko to się pokazywało, to znikało. Niemniej jednak dzięki takiej pogodzie typowe dla 94% zaćmienia ciemności stały się jeszcze bardziej mroczne
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum