Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 16 Listopad 2022, 03:33
Chłop wygląda i zachowuje się trochę, jakby się borykał z jakąś nerwicą pokoksową lub czymś podobnym (nadpobudliwość, AD/HD).
Sportowcy, a zwłaszcza siłowi, tzn. pakerzy podobno czasami mogą coś takiego mieć.
Np. jeden policjant z W11 też był takim trochę rozkrzyczanym osiłkiem (tylko nie pamiętam, by był wulgarny lub chamski- raczej typowy twardy i pewny siebie glina) , no ale grunt, że był skuteczny i podobno najlepiej z całego zespołu łapał przestępców (nie mam takiego rozeznania i też trudno jest mi dokonać porównania, bo wszystkich odcinków serialu nie widziałem, ale no z tego co pamiętam, to sprawiał wrażenie szybkiego i dobrze wysportowanego).
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 16 Listopad 2022, 12:09
Jeśli chodzi o inne filmiki, to nie podoba mi się za bardzo tej postawy pani, która uważała że Ruch Palikota jest najlepszy i mieszała go z Platformą (byleby tylko dopiec p. Kaczyńskiemu) , chociaż to były programowo przynajmniej wówczas 2 różne ugrupowania (lewica z centrum). Ale w sumie akurat jestem za legalizacją trawki, mimo że podobnie jak tamte dwie starsze panie jestem sceptyczny wobec tego ugrupowania (nie pomaga fakt, że z ramienia tej partii próbował kandydować komisarz Wątroba z W11).
Starsi panowie na swój sposób robili wrażenie, chociaż to nie mój temperament- bardziej kojarzyłem filmik z tym rencistą, który o popiołu mówił, ten drugi z religią i krytycznym stosunkiem do Niemców był mi nieznany.
Budowniczy obywatel pochodzenia romskiego oraz nauczyciel chemii w sumie też byli w porządku, chociaż wystarczyło raz obejrzeć, więcej nie trzeba do szczęścia.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum