Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Powiem szczerze, wsyzstkie wymienione tu dni były super, ale prawie żaden nie zachwcil jak większość ww. z lat 2015-9. Ogólnie tamto lato coraz mniej mi się podoba, II połowa sierpnia nie była taka ekstrawagancka, jak wcześniej ją odpisywałem, czerwiec oczywiście super, ale jakoś nie zachwcil o lipcu i I dekadzie sierpnia się nie wypowiadam...
Jak w 2014 brakowało cudownych dni, to tu było w czym przebierać , ostatnie dwie dekady sierpnia to już w ogóle, wybrałem tylko najjaśniejszy z diamentów, lipiec do 26-ego oraz II dekada czerwca to poezja
Jedno z najgorszych lat jakie mi przyszło doświadczyć, tutaj właściwie prawie każdy wybór z konieczności... Od siebie bym wyróżnił tylko 24 VI, 23-24 VII i te sierpniowe
Kurde takie okropne lato, a każdy wymieniony tu dzień to prawdziwy diament, z uslonecznieniem > 15 h, bez ani jednego wyjątku i prawie każdy chłodny . Za pierwszą połowę tamtego lata oddalbym rękę, a za drugą, drugą, aby podobna nigdy nie przychodziła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum