Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 2 Grudzień 2019, 16:27
LukeDiRT, Powiedz mi czy do 5 XI 2018 przypuszczałbyś, że w listopadzie może gdzieś w Polsce paść 26 st.. Moim zdaniem na najbardziej odlotowych stacjach marzec w przyszłości zaatakuje 30-stkę.
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 2 Grudzień 2019, 17:56
LukeDiRT napisał/a:
Marzec ma potencjał najwyżej do 27 stopni. To już bardziej prawdopodobna jest pierwsza "trzydziestka" w październiku.
Po czerwcu 2019 coraz mniej rzeczy jest w stanie zaskoczyć mnie w pogodzie Z upałem może lekko przesadziłem, ale tak samo lekko przesadził FKP. A marzec ma naprawdę duży potencjał, dni są długie, a halny potrafi zdziałać cuda. Już 45 lat temu notowano w nim 26 stopni, i to nie w "najcieplejszym" punkcie, lecz 21-go.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum