Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 3 Czerwiec 2020, 21:47
A ja cenię ten styczeń tak samo jak wtedy Dodatkowym atutem dla mnie stało się to, że mimo dominacji naprawdę prawdziwego, wspaniałego ciepełka i słońca, nie zabrakło akcentów wyraźnie zimowych. Opady śniegu 21 stycznia były magiczne, a pokrywa nie taka mała - i nie jedyna:) No i początek stycznia oraz ruchomą dekadę 23 stycznia - 1 lutego niezmiennie wielbię. To był czas super pogody, a także studniówki, co sprawia że jeszcze bardziej sympatycznie go wspominam.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36417 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 3 Czerwiec 2020, 21:53
A co do stycznia 2018 to powiem szczerze - dobry to był miesiąc, u mnie w dodatku nie tak lochowy jak w Toruniu, co w takim trybie wyrobienia (sprawiedliwym i pozbawionym nudnej lampy) było zdecydowanym plusem). Dla mnie każdy fragment tego miesiąca miał urok, te bezśnieżne mrozy przy takich gigantycznych rozlewiskach również były dobre.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum