Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Cookies    Dowiedz się więcej    Cyberbezpieczeństwo OK
Forum wielotematyczne LUKEDIRT Strona Główna
 Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Microsoft Flight Simulator 2020
Autor Wiadomość
Bartek617 
Poziom najwyższy
Fan aeroklubu KTW :)

Hobby: Większość z wymienionych
Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 27 Grudzień 2020, 23:38   

Widziałem wczoraj, super materiał. ;-) Czy polecisz kiedyś do Pyrzowic, Balic albo Okęcia? ;-)

Nawet jakaś osoba stąd dała Ci łapkę w górę i złożyła Ci komentarz na yt (sam nie wiem, kto tak postąpił). :oops: :aniol:

Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam. :(

Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć. ;)

Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego. ;)

Bartek617 
Poziom najwyższy
Fan aeroklubu KTW :)

Hobby: Większość z wymienionych
Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 6 Luty 2022, 11:43   

Jak się moje sprawy na uczelni pomyślnie potoczą i byt Mamy oraz mój w obecnym miejscu zamieszkania zostanie ocalony (wierzę, że tak się stanie), to na znak szczęścia ;-) (na tle ostatnich nieszczęść) :-( chyba kupię sobie tą grę w pełnym wymiarze (wersja najbogatsza, tj. Premium Deluxe Edition): jak nie będę w stanie sobie zorganizować ok. 500 zł, to poproszę Wujków o takie pieniądze w ramach prezentu urodzinowego (z taką prośbą zamierzam się do nich zwrócić po wakacjach właściwych: czyli wrzesień-październik). ;-) Ciekawi mnie lista dodatków, które można podobno pobrać w sklepie "wewnętrznym"- tj. związanym bezpośrednio z grą (w aplikacji Steam one się chyba nie wyświetlają). :-( Z podanego niżej załącznika ciekawią mnie ostatnie 3 darmowe modyfikacje (niezwiązane bezpośrednio z samolotami), w szczególności tryb kariery (NeoFly). ;-) Mam nadzieję, że te dodatkowe funkcje są nadal dostępne. ;-)

https://www.gry-online.pl...ID=2061&PART=48

Niestety sam mam trochę mało miejsca na dysku, a głupio jest mi się pozbywać innych gier, więc z pewnymi wyrzutami sumienia :-( , ale myślę, że chyba spróbuję pobrać tą grę na komp. Taty (wydaje mi się, że ma 150 GB wolnej pamięci), oczywiście zaloguję się w jego urządzeniu jako ja na konto Steam. :-( Mam nadzieję, że kojarzę hasło do odblokowania jego komputera. ;-)

Przepraszam, że tutaj piszę nie na temat, ale w kwestii gry OMSI już chyba wiem, co trzeba zrobić, by uruchomić autobus i w miarę jakoś się nim poruszać po drodze (tryb swobodnej jazdy chyba został w podstawowym zakresie osiągnięty) ;-) , natomiast nie potrafię być pełnowymiarowym/prawdziwym kierowcą: tzn. nie jestem w stanie jeszcze do tego (jak na razie) zadbać o inne funkcje: jak przyjmowanie pasażerów (które klawisze odpowiadają za otwieranie drzwi), sprzedaż biletów, kontrola temp. powietrza w pojeździe. :-( Pobrałem sobie "klawiszologię" (obsługę sterowania) z forum na laptopa (doceniam fakt, że posiadam 2 urządzenia, bo na samym komp. miałbym kłopoty) ;-) , by w razie czego móc szybciej zaznaczyć, co chcę w danym momencie zrobić. ;-) Jak się opanuje sterowanie, to ta gra bez wątpienia sprawia wielką przyjemność. ;-) Nie sądziłem ogólnie, że gry komputerowe w obecnym niezbyt przyjaznym okresie są tak dobrym środkiem terapeutycznym i pozwalają (przynajmniej niektórym osobom, w tym mi) uciec od problemów życia codziennego. ;-)

Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam. :(

Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć. ;)

Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego. ;)

Odpowiedz do tematu