Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 27 Kwiecień 2021, 23:42
Piękna sprawa, kolorowe krajobrazy, przyjemna temperatura w dzień xgwiaździste noce, pogodne niebo II dekada października 2018 miała jednak więcej klasy niż następca, bowiem i tak potrwała trochę krócej, nie zanudziła aż tak, dała się jeszcze w miarę nieźle nacieszyć. Dla mnie subiektywnie również była dobrym czasem, miło ją spędziłem i nawet jeśli nie chcę powtórki, to Myszkę Miki zostawię w tym przypadku w spokoju
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36348 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 31 Maj 2021, 23:10
PiotrNS napisał/a:
II dekada października 2018 miała jednak więcej klasy niż następca, bowiem i tak potrwała trochę krócej, nie zanudziła aż tak, dała się jeszcze w miarę nieźle nacieszyć.
No u mnie to jednak wiadomo, że październik 2019 mniej zanudzał, okresy totalnego niczego to w sumie tylko 14.10 (ale jeden dzień ciężko nazwać okresem...) i 20-22.10.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 179 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7601 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 31 Maj 2021, 23:22
Ja tu się zgadzam z Piotrem, w 2018 roku te babie lato z klasycznej definicji to trwało nawet niepełną dekadę, pełna lampa to tak pod rząd tylko 10-16-go października, 17-go było już raczej pochmurno
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 31 Lipiec 2022, 17:21
Cytat:
Ostatnio zmieniony przez pawel Dzisiaj 18:07, w całości zmieniany 1 raz
No i Paweł spiotrował Kmroza - takich moderatorów nam trzeba
Ja jednak pozostaję przy swoim i może nie wywyższam, ale całkiem lubię taką pogodę jeśli nie trwa w nieskończoność - są w pogodzie gorsze rzeczy
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 179 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7601 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 31 Lipiec 2022, 17:39
W ciągach to faktycznie może przynudzać, ale jak występuje w formie pojedynczych dni jak np w październiku 2020 to ma swój urok i fajne zdjęcia można porobić xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum