Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 3 Styczeń 2021, 23:29
No muszę przyznać, że jest to wpadka, w dodatku taka która zdarza się nie po raz pierwszy Przypomina mi się wymyślony na potrzebę materiału "Wiadomości" amerykański projektant mody Christian Paul: https://www.wprost.pl/kra...wiadomosci.html
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Tylko dwie stacje telewizyjne urządziły sylwestrowe imprezy: POLSAT oraz TVP-2.Przeważnie oglądaliśmy razem z żoną POLSAT gdyż po chwilowym przełączeniu się na "kurwizję" stwierdziliśmy, że ich program był na "brukowym" czyli obciachowym poziomie.
Tomaszu, ale Ci się dowcip wyrobił. Na Polsacie Bocelli był podrabianym gniotem.. Wkręcaja Polaków jak brukowy TVN. Oszustwo to ich drugie imie.
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 4 Styczeń 2021, 16:09
Magia napisał/a:
Tomaszu, ale Ci się dowcip wyrobił. Na Polsacie Bocelli był podrabianym gniotem.. Wkręcaja Polaków jak brukowy TVN.
Za Bocellim to był żart, może nie najwyższych lotów, ale o którym co najmniej średnio zorientowany widz od razu się poznał. Ja też. Zresztą ten "numer" razem z zona widzieliśmy w TV niejako "katem oka". W owym czasie przez okna obserwowaliśmy fajerwerki puszczane tuż przy pobliskiej komendzie policji (miejskiej i powiatowej). Tam było ich najwięcej. To podobno była odpowiedź siedleckiej młodzieży na rządowy "prikaz" o sylwestrowej "godzinie policyjnej".
zgryźliwy tetryk napisał/a:
Mimo tej wpadki (a właściwie niesmacznego dowcipu) to było mimo wszystko znacznie lepsze niż w TVP-2. Nachalne wciskanie disco polo, to nie na moją cierpliwość. Trzeba znać proporcję mocium panowie i mocium panie, jak to było w Zemście Fredry.
P.S. Głos Zenka przypomina beczenie owcy.
Ale wykorzystywanie zbieżności nazwisk to już "chwyt poniżej pasa"
TU każdy znalazł cos dla siebie i można było tańczyć do woli..
Akurat, dla mnie ważniejsze są "wrażenia muzyczne", ponieważ (jak wiesz to od dawna) nogi mam do chóru, a głos do pantomimy
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum