Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 25 Marzec 2023, 22:00
Piękna rocznica Ja jeszcze trochę poczekam na 17-lecie swojej pasji, ale przeleci Do tego czasu może jeszcze wydarzy się coś, od czego też będę liczył każdy rok i zawsze miło to wspominał.
Nie myślałem że byłeś wtedy aż takim fanem śniegu Ja pamiętam za dzieciaka kochałem białą magię, ale bliżej wiosny już tęskniłem do zmiany pogody. Najbardziej jarałem się listopadowymi i grudniowymi atakami zimy i coś z tego zostało
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 26 Marzec 2023, 12:07
PiotrNS, dzięki za komentarz. Jeśli o mnie chodzi to tak do 2008 byłem mocnym fanem białej magii, potem od 2009 do 2013 dość neutralnie podchodziłem, ale lubiłem też bardzo suche mrozy , a od 2014 do 2019 trwał sobie "stary kmroz" to wiadomo. Dawać teraz powtórkę serii zim 2002-2013 ocieploną o 2 stopnie
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum