Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7639 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 17 Wrzesień 2021, 14:55
Mi się zakola lekkie zrobiły w wieku 20 lat około, ale trzyma się tak cały czas mniej więcej na podobnym poziomie, co ciekawe np mój ojciec praktycznie ma ten sam poziom co mój, a nawet chyba odrobinę mniejsze te zakola, za to jego brat jest łysawy, choć też nie całkiem łysy.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12359 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 17 Wrzesień 2021, 18:41
jorguś napisał/a:
A co się dzieje z włosami podczas spania na brzuchu? xD
A to już wyjaśniam, jak się tak wpakuję przodem głowy w poduszkę, to po obudzeniu mam je potargane i ciężko doprowadzić je do porządku, a to tam zaczyna mi się łysienie. Jak śpię na plecach, to rano po prostu wstaję i się nie przejmuję.
A na poważnie łysieć zacząłem niedługo po styczniu 2019, ogólnie ten rok zrobił najwięcej spustoszenia na mojej głowie. Teraz ten proces trochę wyhamował i zakola nie rzucają się w oczy, ale pewnie kiedyś mnie to czeka Tata jest łysy, a ja najbardziej jestem podobny właśnie do niego.
FKP, zazdroszczę tych włosów Ja kiedyś też miałem naprawdę gęste, ale zdarzało się, że trochę wypadały.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Inne Pomógł: 327 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16259 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 19 Wrzesień 2021, 18:17
Ja śpię prawym boku albowiem na lewe ucho nic nie słyszę. Gdy prawe wtuli się w poduszkę, to jak dla mnie jest cichutko
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 182 razy Wiek: 26 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 7639 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 27 Wrzesień 2021, 16:25
Włosy zawsze wypadają, do 50 dziennie to nie jest nic niepokojącego xD no a lekkie zakola to jeszcze nic strasznego, gorzej jak już się mocno rzucają w oczy albo co gorsza chwyta łysienie od czubka, wtedy już moim zdaniem lepiej się pogodzić z rzeczywistością i jechać na zero xd
Hobby: Inne Pomógł: 327 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16259 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 27 Wrzesień 2021, 18:24
Moje siwieją, ale nie wypadają.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12359 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 27 Wrzesień 2021, 18:50
Ja to jednak nie ogoliłbym się na łyso, tylko skróciłbym sobie te pozostałości i zachowałbym je. Mam dosyć dużą głowę i wysokie czoło, a bez żadnych włosów wyglądałbym trochę śmiesznie. Łysina lepiej pasuje wysokim mężczyznom o bardziej muskularnej budowie ciała - tacy drobniejsi wyglądają wtedy raczej jak takie osiedlowe cwaniaczki
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum