Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15918 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 19 Luty 2022, 00:07
Termin niby już nie jest taki najgorszy na brak zimowych krajobrazów (miesiąc temu byłbym bardziej smutny z tego powodu) , ale jak patrzę na ostatnie cyrki z temp. (a pewnie w sercu Polski musi być jeszcze gorzej), to naprawdę zaczynam odczuwać niechęć do obecnego okresu (naprawdę nie zmieniło się wiele, wciąż czuję się zwolennikiem łagodnej pogody, ale jednak jakieś granice muszą być).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15918 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 22 Kwiecień 2022, 20:05
Dekoracje świąteczne na otwartej przestrzeni dodają w moim odczuciu "więcej życia" niż śnieg na ziemi, bo śnieg ma monotonną barwę, a te wszystkie ozdóbki świetlne zazwyczaj posiadają wiele kolorów.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36348 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 08:13
Ta sama pora roku, to samo miejsce, ta sama godzina, inny... rok. 27.04.2021 vs 27.04.2022
Teraz widzę, że jednak ostro spieprzyłem sprawę, że w tym roku zrobiłem 30 minut wcześniej foto xd Jednak niby mała różnica, a cień nieporównywalnie większy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum