Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16335 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 4 Marzec 2022, 16:54
Cholerka, rzeczywiście... Przez dłuższy czas ostatnio tkwiłem w przekonaniu, że opad śniegu większy niż 1 mm nie zdarza się prawie w ogóle przy mrozach.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16335 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 7 Marzec 2022, 13:02
Może to jest stacja z centrum miasta: one mają to do siebie, że zwłaszcza w pogodne noce nie dostrzegają wyraźnego spadku temp. (w odróżnieniu do przedmieść, peryferii i niedalekich miejscowości).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 138 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11999 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 12 Marzec 2022, 18:51
Jutro i pojutrze czeka nas już prawdziwe przedwiośnie, gdyż temperatura zacznie już osiągać wartości dwucyfrowe przy nadal bezchmurnej pogodzie. Szkoda tylko, że noce nadal będą mroźne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum