Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Bardzo dobry sierpień, mimo polaryzacji termicznej, to tak naprawdę ani ciepła 1 dekada, ani chłodna reszta, nie były nieprzyjemne. Opady stosunkowo rzadkie, ale regularne i mocne. Zdecydowanie jestem za
Jakby trochę podgrzać 1 dekadę to wychodzi nam niemalże sierpień 2013
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 25 Kwiecień 2020, 16:20
O kurde, podsumowanie tego miesiąca pisałem 26 czerwca o 15:00... Przypomina mi się jak to pisałem przy zasłoniętych oknach i miałem 30 stopni w pokoju, jazda bez trzymanki
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 29 Czerwiec 2020, 10:08
Ja patrząc na dane z Brwinowa (bliżej do mnie niż Legionowo) się trochę zniechęciłem, seria 23mm w połowie, a poza tym prawie nic, w Legionowie się jeszcze coś trafiło pod koniec przynajmniej. No i na początku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum