Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 30 Marzec 2024, 16:28
Też się trochę dziwię: nie zmieniałbym zimówek do końca Zośki, jakbym miał, a najlepiej w moim nieśmiałym odczuciu jest mieć całoroczne opony- przynajmniej człowiek nie musi się martwić o zmiany: tak najwygodniej.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 30 Marzec 2024, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Meteorologia Pomógł: 48 razy Wiek: 60 Dołączył: 06 Sie 2019 Posty: 6957 Miejsce zamieszkania: Kaszuby
Wysłany: 30 Marzec 2024, 19:36
kmroz napisał/a:
Janekl, zmiana opon tak wcześniej w Twojej eksklawie Skandynawii?
Na ogół to robię dopiero przed majówką ale prognozy nic złego nie pokazują choć wiem ,że im nie można ufać. Ale zobaczę jak będzie ,może się uda.
A zarazem daję znak tam na górze ,że ma już być tylko cieplej.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 20 Kwiecień 2024, 07:49
Te prognozy to jednak totalne nieporozumienie- naprawdę w nocy z soboty na niedzielę będę chyba do późnego południa spał... Mam dość trwającego miesiąca...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum