Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 15 Luty 2021, 10:22
Oj on to już mega kontrowersyjny, nawet neutrala nie jestem pewny. Pierwsza połowa paskudna, z powodu pochmurnego nieba i wcześniej ciepłego listka, to nawet grunt mógł nie być zmrożony... Druga to z kolei niewielka ilość pokrywy i do tego docelowo mega silne mrozy o jakim luty 1986 z -8.5K mógł pomarzyć tylko...
Mnie zastanawia tylko jedna rzecz: w zimie 1996/1997, podobnie jak 2002/2003 i też niedawno 2020/2021 na wyżynach na północ od Krakowa było w trakcie trwania sezonu względnie niewiele śniegu, a także po tych trzech zimach kwietnie 1997, 2003 i 2021 zasłynęły zarówno z brzydkiej jak i zimnej pogody: czy to są zbiegi okoliczności?
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 6 Grudzień 2021, 15:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum