Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Jeśli szukać korzyści, to takie, że lampa tylko w czasie bubu. Opadowo wypadł nienajgorzej i takich totalnych zlodowaceń miał w sumie niewiele. Ale jednak o ciepłej jesieni to można było w nim pomarzyć xd Coś tam pierwsza dekada próbowała, potem incydent 17-18.10 (szkoda, że ta zlewa była po nim, a nie w trakcie lub chociaż przed nim ), no i ostatnie dni w sumie nienajgorzej jak na KONIEC broszki.
Takie sztandarowe N, chociaż ze względu na "konkurencję" to nawet plusik by kusił
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16300 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 1 Marzec 2022, 00:25
Nie taki diabeł straszny, za jakiego go kiedyś postrzegałem, choć też bez wątpienia nie jest to mój faworyt. Przede wszystkim przełom 2 i 3 dek. miesiąca tutaj "zawinił" - reszta wygląda na ogół dobrze (a przynajmniej przeciętnie, jeśli chodzi o moje upodobania).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum