Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 327 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16258 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 13 Marzec 2024, 14:18
Jak szkoda, że tylko prawie. Kierowcy należałby się order.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 13 Marzec 2024, 16:49
Ja nie wiem jak sytuacja wygląda, jak to pieszy ewidentnie wykazuje się rażącą nieuwagą i zaniedbaniem: czy zawsze w takich sytuacjach osoba prowadząca pojazd mechaniczny jest słusznie odpowiedzialna?
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 5 Maj 2024, 03:38
Reklama dla dzieci, ale melodia została tam wpasowana jakby to były czasy międzywojnia- podobną słyszałem w filmie Vabank. Jak to jeden kolega zwykł mawiać: można bez obaw uwalniać potęgę 2-latka (mając na uwadze zachwalaną w filmiku doskonałość produktu).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Wysłany: 7 Maj 2024, 10:02
Zapytaj z rodziny onet jest portalem oficjalnie przeznaczonym docelowo do wszystkich grup wiekowych, ale w przeważającej większości użytkowników znajdują się tam dzieci lub nastolatkowie, niektórzy juzerzy nawet podobno zadają dokładnie te same pytania od kilku lat. Lub no właśnie znajdą się osoby, które piszą o rzeczach krępujących (np. nie pokazują nawet swojej twarzy, a intymne części ciała albo pytają o sprawy seksualne) czy jeszcze innych, które zdradzają ich no niezbyt jeszcze rozsądne i światłe rozumowanie, o czym świadczy m. in. załączony materiał. Nawet pojawiają się tam jakieś znane osobowości, ale na szczęście ja do nich nigdy nie należałem- jedynie kilka lat temu, jak byłem uzależniony, śledziłem rankingi punktowe (ja tam miałem kiedyś chyba 20 czy 30 miejsce uzbierawszy niespełna 200000 pkt). Kiedyś się z pewną obawą przyznałem jednej koleżance na studiach (ok. 5 lat temu), że mam tam konto założone, ale jak się dowiedziałem, że jest jej ta strona w miarę znajoma, odetchnąłem z ulgą. To nie jest strona mająca złą reputację (w swej kategorii, tj. Q&A w zasadzie ten portal chyba pozostaje nieustannie najbardziej rozpoznawalny i najlepszy, przynajmniej w polskojęzycznym internecie), ale no można w sumie odnieść inne wrażenie na podstawie niektórych (wyróżniających się pod względem kontrowersji) wpisów tam zamieszczanych.
Wysłany: 13 Maj 2024, 09:21
Niech żyje uwertura poświęcona bohaterowi narodowemu zwanym Wilhelm Tell- pasuje jak ulał do poruszanej tematyki w filmiku.
Ten człowiek na koniu jest na swój sposób moim bohaterem: udowadnia swoją osobą, że mimo obecności pewnych mankamentów wytrwale dąży do osiągnięcia pewnego celu i guma do żucia mu pomaga. Ja pewnie bym na jego miejscu się załamał i wróciłbym w towarzyszącej mi beznadziei do domu: za wysokie progi na moje nogi.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 25 Maj 2024, 01:17, w całości zmieniany 1 raz
Nonsensopedia jest portalem, który raczej ma w nosie poprawność polityczną i jeździ sprawiedliwie po wszystkich bez ograniczeń, dlatego nie wiem czy to źródło informacji jest stosowne. Ale fakt faktem, przynajmniej na pewne ziarno prawdy można zawsze w artykułach liczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum