Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 9 Marzec 2022, 20:36
Bartek, nie licząc 17-18.04 to nudziarz, który nie miał nic ciekawego. Od biedy jeszcze 7.04 mogę uznać, bo trochę jednak zabieliło, w tegorocznym marcu nawet o takim puderku jak wtedy to mogę na razie pomarzyć...
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36425 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 12 Kwiecień 2022, 08:56
kmroz napisał/a:
Pewnie Atlantyk się uspokoi dopiero w kwietniu, co niestety nie da już epizodów prawdziwej zimy, a takie g*wno jakie było rok temu z +5 i raz pluchą, raz pseudokonwekcjami z krupą i mżawką.
A jednak dało prawdziwą zimę Szkoda tylko, że grasował ten Atlantyk nieprzerwanie do końca marca w zasadzie
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12354 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 12 Kwiecień 2022, 09:11
Cytat:
A jednak dało prawdziwą zimę
No widzisz, a takim pesymistą byłeś. Co do marca, to jego końcówka była na swój sposób urocza, gdyż dzięki niej marzec wyszedł u mnie normalny opadowo Najbardziej wilgotny od 2017
Widzę u siebie, że sytuacja hydrologiczna wyraźnie się poprawiła, chociaż zieleni jest na razie bardzo mało, bo za zimno.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum