Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 18 Czerwiec 2024, 19:46
Am, profesjonalne złapanie? Przecież ten jegomość uciekł policjantom. Co prawda porozwalał sobie po drodze trochę samochód, ale w imię zasady: "nie ma zysku [lub korzyści] bez bólu". W grach typu GTA wyszedłby raczej na zwycięzcę, bo tam reguły dotyczące poprawnej jazdy oraz postępowaniu na drodze (m. in. zatrzymanie się na widok gliniarza) nie obowiązują.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Z tej reklamy miałem niezłą polewkę jako gówniak, obecnie w zasadzie też rozwesela- starszy pan podający się za producenta (czy wytwórcę) perfum niedowidzący, zniedołężniały: poruszający się o lasce i ogólnie taki osłabiony podejmuje przełomową decyzję w swoim życiu wsiadając za kółko limuzyny i jadąc nie po swoim pasie.
Tak to bywa, jak człowiek zaczyna wierzyć w swój sukces i odkrywa w sobie drugie życie.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16345 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 23 Czerwiec 2024, 22:12
Najbezpieczniej jest się nie spotykać w większych zgromadzeniach: wprawdzie byłby większy napływ myśli przy rozwiązywaniu jakiegoś problematycznego zagadnienia, ale z drugiej strony pojawiałoby się w międzyczasie znacznie więcej powodów do nieporozumień i kłótni. Sytuacja z filmiku pokazuje, jak bardzo niezależnie myślącą istotą jest człowiek, ale niestety po drodze niezbyt zdolną do zawierania kompromisów. I potem niektórzy są zdziwieni, dlaczego się chce samemu pracować. Jak się ma mieć nieprzyjemną atmosferę, w której pomysły innych członków z zespołu nie są brane pod uwagę, to raczej rozsądniej jest odejść i zrobić zadanie gorzej lub prościej, ale wyłącznie samemu niż się męczyć z innymi osobami z drużyny, które nie wykazują zainteresowania myślami współpracowników i się głównie nawzajem przekrzykują. A jak się nie jest częścią krzykaczy, tylko delikatniejszą i cichszą osobą, to jest się po prostu traktowanym jak piąte koło u wozu: co to za radość, że przedsięwzięcie czy projekt się uda, jak się samemu nie było dopuszczonym do głosu, a nawet jak się było, to przedstawione propozycje spotykały się od razu z odrzuceniem, negacją i krytyką. To będzie tak wyglądało, że nie pracowało się na swój sukces, a więc nie zasługuje się na nagrodę czy wyróżnienie w postaci dobrej oceny.
Wysłany: 25 Czerwiec 2024, 13:30
Niebywałe, po prostu niebywałe - naprawdę myślałem, że będzie chodziło o lody smakowe: smakołyk uwielbiany szczególnie przez małe dzieci , ale jak zobaczyłem na ekranie +18, zacząłem z niepokojem kumać, że to nie będzie raczej niegroźny czy niewinny filmik.
Mój komentarz do niego na Yt pewnie świadczy o tym, że spodziewałem się poradnika innego rodzaju. Boże drogi, jak bardzo można się pogubić w (nie tylko) tej grze słów.
Cytat:
Nie no, jak człowiek będzie bardziej napalony (czy podpalony lub spalony) za sprawą wysokich temp. na zewnątrz, to lody szybciej od ciepła w atmosferze się stopią i trzeba będzie iść do tej samej lub innej budki po nowego loda.
Przepraszam za dygresyjny komentarz. Filmik jako poradnik jest fajny i wierzę, że może pomóc przynajmniej niektórym osobom , ale sam osobiście obejrzałem bardziej z czystej ciekawości niż z potrzeby wyższej: ja spokojny człowiek jestem i jakichś krępujących czy wyuzdanych rozrywek do szczęścia w swoim życiu zdecydowanie nie potrzebuję.
Hobby: Inne Pomógł: 327 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16259 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 4 Lipiec 2024, 21:24
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Ostatnio zmieniony przez LukeDiRT 15 Lipiec 2024, 08:58, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Inne Pomógł: 327 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16259 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 1 Sierpień 2024, 19:27
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum