Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 1 Czerwiec 2020, 10:49
kmroz, Lipiec jest dużo cieplejszy po odjęciu lat 50-90 a maj w zasadzie taki sam. A co do ocen to na pewno druga dekada maja 2018 nie zostanie obniżona, bo jej się to po prostu należy
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 1 Czerwiec 2020, 10:52
Nie wiem za co, za przeciętne temperatury, czy przeciętne usłonecznienie, w dodatku niesprawiedliwie wyrobione.
Ale dobra odpuszczam, niemniej nie zamierzam ściemniać - ze wszystkich Twoich ocen, ta jest dla mnie najbardziej niezrozumiała. Dużo wysiłku mi zajęło, by zrozumieć ocenę 3 za nią (wg Twoich standardów, to obiektywnie powinno być 2/2+), a już mózg mi eksplodował, jak zrozumiałem ocenę 4. Dalej nie zamierzam, bo szkoda nerwów i szarych komórek...
Już chyba nawet 1 dekadę października 2018 ocenioną przez Ciebie na 5+ bym prędzej zrozumiał XD
Wszak nie od dzisiaj wiadomo, że jesteś fanem lodowatych nocy i lampki w październiczku.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 1 Czerwiec 2020, 10:58
Sam jesteś przeciętny, II dekada maja 2018 jest najcieplejszą w latach 2010-2020 i jaką jedyna jest pozbawiona piździcy i jednocześnie przyniosła solidne opady
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum