Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 1 Lipiec 2020, 21:24
Moim zdaniem dość podobne, ale oczywiście są różnice w Toruniu. W tym roku nie było tyle lochu to po pierwsze. Po drugie faktycznie to bubu z ostatniej dekady w tym roku zupełnie nie nadeszło, za to więcej go było w pierwszej dekadzie.
Ale to naprawdę drobne różnice - i tak zaskakujące podobieństwo jest.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 1 Lipiec 2020, 21:37
FKP, Tak naprawdę u nas w tym roku, żaden miesiąc nie był naprawdę brzydki, jak np. czerwiec na południu. Mieliśmy ekstremalnie lampowy marzec i kwiecień, a reszta miesięcy w okolicach normy solarnej. A rok temu mieliśmy skrajnie ciemny maj
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 1 Lipiec 2020, 21:44
FKP no to sorry, na uslonecznienie w Płocku nie spojrzałem. Aczkolwiek mam wrażenie, że mimo, że u mnie był nie za piękny to jednak miał uslonecznienie zbliżone do Torunia. Bo i tak miałem wrażenie, że o wiele pogodniejszy od tego z 2019, z resztą to nie tylko moje odczucie
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum