Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 18 Październik 2020, 15:43
W 2014 roku była akurat dobra wegetacja, tylko przymrozek w maju narobił szkód, ale tam gdzie udało się od niego wybronić, rok był bardzo dobry. Wczesne rozpoczynanie wiosny fenologicznej jest ryzykowne, ale kiedy kluczowy miesiąc (na ogół kwiecień) jest prawdziwie wiosenny, ciepły i mokry, to wychodzi z tego fajna całość
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 11 Styczeń 2021, 16:48
Dla mnie miesiąc cudo, bo chyba żadnego dnia tmaks. nie wynosił poniżej +10 C. Pogodowo już trochę gorszy na moje gusta, ale wciąż jest to raczej górna półka.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 23 Lipiec 2021, 14:08
Szczerze to mocno zjechała moja opinia o nim, zdecydowanie za dużo nijakości, a przy tym nie brakowało naprawdę drastycznych i do tego antyfizycznych dni...
Niektóre fragmenty jednak
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum