Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 12 Listopad 2020, 11:02
Jakbym widział siebie sprzed 2-3 l., to bym też tak powiedział- bo moje wybory polegały na zależności, czym cieplej, tym lepiej niezależnie od miesiąca (dopiero w ostatnie dni temp. w ciągu dnia nie rozpieszczała). Ale częste średnie dobowe wokół +20 C w maju są mi obecnie średnio potrzebne do szczęścia. Może to wyda się dziwne, ale wolałbym regularne niezachwiane 10-15 C.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 19 Grudzień 2020, 13:54
Ja na szczęście korzystam ze stacji, która nie podaje usłonecznienia, więc się tym nie przejmuje Patrzę tylko, czy zachmurzenie nie przekracza zbyt często średniej 6 oktanów na dobę, jak tak to zaczynam się martwić. O dziwo czerwiec i sierpień 1980 wg przekroju zachmurzenia i amplitud, wcale nie wyglądają u mnie na pochmurne, takie solarnie normalne raczej xd
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum