Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16236 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 19 Kwiecień 2023, 21:32
LukeDiRT napisał/a:
Google też już nie wyszukuje tak, jak powinno. Obecnie na topie jest ChatGPT.
Jak dla mnie wystarczająco dobrze. Jestem zwolennikiem zasady :LEPSZE JEST WROGIEM DOBREGO
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16298 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 31 Maj 2023, 22:14
Cytat:
Poza tym twórca udawał, że ucieka z psem starszej kobiety, podchodził do nieznajomych i pytał się ich, czy chcą umrzeć oraz wchodził do domów zupełnie obcych osób.
Z tych trzech rzeczy druga dla mnie się wydaje najgorsza- życie jest bezwarunkowo nadrzędną wartością i no na ten temat jego zakończenia niespecjalnie wolałbym sobie żartować.
Że chłop do domu sobie bezproblemowo właził, to dla mnie osobiście jest bohaterem (marzyłem se czasem nieśmiało o tym, by się gdzieś ukradkiem wpierniczyć, zwłaszcza do domu ładnej niewiasty) , bo ja bym się chyba tylko za pozwoleniem właścicielki/właściciela posiadłości odważył. Hmm, a ucieczka z (nieswoim) psem to nie jest przypadkiem próba porwania bądź uprowadzenia i kradzieży?
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16298 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 18 Sierpień 2023, 17:50
Eh, co tu mogę napisać, obawiam się, że pojawi się tylko niepotrzebny powód do zmartwień i trosk ze strony Rodziców. W sam raz w gorszym wypadku pojawi się uzasadniony pretekst do zgłoszenia zaginięcia na policję, jak pociecha do chałupy nie wróci w wyznaczonym czasie.
Nie mówię, na ogół człowiek (zwłaszcza młody) lubi posiedzieć sobie samemu w domu przez jakiś czas, ale pod warunkiem, że wie, a przynajmniej zdaje sobie z tego sprawę, gdzie jego bliscy się w międzyczasie znajdują. No chyba że już snem wiecznym śpią , to już no nie wiem, czy taka ewidentna samotność jest fajnym stanem do doświadczenia.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Inne Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 08 Wrz 2019 Posty: 98 Miejsce zamieszkania: Warszawa
Wysłany: 6 Wrzesień 2023, 20:00
Za czasów małolata mnóstwo było spie**olin, które odrzucałem i których się brzydziłem, a były na topie. Dlatego jestem przekonany o tym, że nawet gdyby miał teraz 12, czy 18 lat a nawet niezależnie od wieku na pewno bym z niego nie korzystał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum