Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Cookies    Dowiedz się więcej    Cyberbezpieczeństwo OK
Forum wielotematyczne LUKEDIRT Strona Główna
 Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Styczeń 2024 - projekcja
Autor Wiadomość
kmroz 
Junior Admin
fan bezdźwięczności

Hobby: Wszystko!
Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 15 Maj 2023, 20:43   

jorguś napisał/a:
ale III dekada grudnia, choć niepozbawiona wad to przyniosła zdecydowaną przewagę prawdziwej zimy

Chłopie, ale co to za zima, to zwykły :klaun: był. To już u Was bym bardziej szanował ten epizod koło 10.12 i przede wszystkim 20-24.01, kiedy serio te kilka dni bajki mieliście xd

Cytat:
Ale już u Krzyśka, a zwłaszcza u Piotra na pewno 2022/23 lepsza

U mnie też 22/23 oczywiście lepsza, ale różnice na korzyść wbrew pozorom moim zdaniem mniejsze niż u Ciebie. W 2022 u Ciebie w grudniu to serio równo dopierdoliło, ja miałem ledwie połowę tego, a i w 2023 w styczniu miałeś 4 dni bajki, a ja kilka godzin, do tego śniegu tak mokrego, że się czułem jak podczas ulewy i wszystko przemakało xd Jak mówić o lutym, to porównywalnie mieliśmy tak naprawdę, no może ja ciutkę lepiej, ale to już detale. Zaś w 21/22 wcale aż tak dużej przewagi nie miałeś, tzn. tak czy siak było to gówno, u Ciebie je trochę ten 20-24.01, a tak naprawdę to 22-24.01 uratował xd Naprawdę moim zdaniem to kwestia nastawienia i tego rzekomego trafienia w kalendarz, którego tak naprawdę to wcale nie było, bo miałeś patolską Wigilię xd

Zimnolubna kutwa z zespołem Aspergera

Odpowiedz do tematu