Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 28 Grudzień 2020, 16:35
Jacob napisał/a:
PiotrNS, Wydaje mi się, że jednak ten rok w pogodzie dalej będzie dość złośliwą szmatą
Jacob, jesteś moim mentorem... W tym wątku trafnie przewidziałeś, że grudzień nie obejdzie się z nami łaskawie. Napisałeś " pod koniec listopada na kilka dni ustąpi i sypnie śniegiem, ale w grudniu powróci że zdwojoną mocą " no i właściwie mamy to.
Muszę jednak nieskromnie przyznać, że ja też miałem trochę wyczucia. 29 czerwca napisałem:
"Jestem dosyć wstrzemięźliwy w swoich ocenach, aby później nie musieć ustawiać sobie podpisu typu "Czerwiec 2019 to przykład idealnego miesiąca letniego" itp, jednak również uważam że lipiec w tym roku będzie spokojny i nieodległy od normy, chyba że III dekada namiesza, a tak niestety może być. Bardzo silnych upałów jednak nie będzie, a najcieplejszym miesiącem będzie ponownie sierpień. Ponadto sądzę, że wrzesień przypieczętuje starania wielu wrześniów kończącej się dekady i da tyle ciepła, że zostawi maj daleko w tyle, a w statystykach początek jesieni wyjdzie dużo bardziej zachęcająco niż koniec wiosny. Może wrzesień 2020 nie okaże się rekordowy, ale na pewno bardzo ciepły. Październik nie będzie miał tak długich lampowych okresów jak dwa poprzednie i będzie bardziej deszczowy oraz chłodniejszy, natomiast listopad znowu aktywuje dodatnie anomalie, które potrwają do końcówki. Przełom listopada i grudnia może być zimny, ale później już do końca roku będzie zgodnie z wolą Globcia. Tak będzie wyglądać III dekada grudnia:
"
Tylko że to ostatnie to napisałem dla jaj xD
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 28 Grudzień 2020, 22:41
Ale esencją Twojego postu była nuda, a to się sprawdziło Wychodzi na to, że Ty znasz przyszłość, tylko po prostu przekazujesz ją w nieco symboliczny i ukryty sposób, takim przekazem, który dopiero trzeba opanować W ten sposób na koniec roku model Jacob wygrywa rywalizację; niestety na koniec, w grudniu także model FKP poprawił swoje notowania
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum