Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Wysłany: 14 Marzec 2021, 13:45 Download flac music mp3 free
Song lyrics are subject to worldwide copyright laws and remain property of their respective owners.
But a notable lack of profile means S.
Additional television credits include Weeds , And The Band Played On Emmy and Golden Globe nomination, Best Actor , What The Deaf Man Heard Emmy and Golden Globe nominations, Best Actor.
The spicy descent was worth it.
In 1931 and 1932 he had left Hollywood behind, to embark on an 18-month world tour.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 19 Marzec 2021, 00:31
Ja przepraszam, ale aż mi się chciało przetłumaczyć treść zamieszczoną przez użytkownika powyżej (mam nadzieję, że nie będzie to urażenie użytkownika). Bardzo przepraszam, ale trochę chciałbym się dowartościować, że ja taki gołosłowny nie jestem z tą nauką języków.
Słowa użyte w piosenkach są podległe światowym regułom (poświęconym prawom autorskim) i pozostają własnością ich prawowitych twórców/autorów (właścicieli też mogło by być, ale z rodziny wyrazów pojawia się słowo "własnością"). Ale znaczny brak (profilu?) oznacza S. Dodatkowe napisy końcowe (telewizyjne) zawierają produkcje pt. "Trawka", "A orkiestra grała dalej" (nominacja do nagród Emmy i Złoty Glob), Najlepszy Aktor (odtwórca roli), "Co usłyszał głuchy" (również nagroda Emmy i Złoty Glob), Najlepszy Aktor.
Ostre zejście było korzystne (?). W 1931 i 1932 opuścił wytwórnię filmową Hollywood, aby wyruszyć na 18-miesięczną wyprawę (czy też podróż) po świecie.
Trochę chaotycznie brzmi ta wiadomość, ale spróbowałem ją rozszyfrować bez większej pomocy. Głupio się przyznać, ale profesjonalistą nie jestem, pojedyncze wyrazy sprawdzałem. Kariery tłumacza to raczej nie zrobię.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 19 Marzec 2021, 00:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum