Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Może nie najlepszy rok, ale wyraźne lepszy od poprzedniego. 1 kwartał podobnie kiepski i w ogóle sporo w nich podobieństw widzę, ale dalej już niewiele łączyło te roczniki poza udanymi i burzowymi sezonami letnimi (które nawiasem mówiąc bardzo się różniły poszczególnymi okresami, trend czerwca i lipca też zupełnie odwrotny, jedynie sierpnie w miarę zgodne, chociaż też zupełnie inne xD). No i jeszcze suche i patologiczne maje z tym, że ten wyraźnie bardziej zryty. No i suche wrześnie, ten w teorii miał mniej suki, ale prawie do 0 był pozbawiony realnego ciepełka, stąd taka marna ocena . 4 kwartały już zupełnie inne, trochę mnie ten nudnopad zniechęca, ale już wolę taką klasyczną nudę, nie skapiaca opadów niż wredna pustynie jak w poprzednim roku
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 20 Kwiecień 2023, 22:46
Na przełomie kwietnia i maja jakoś nie widziałem zniszczonego życia - wszystko kwitło jak nigdy, a po takiej zimie było dodatkowo poczucie tego, jaką siłą jest przyroda, nie tak kiedy zimna pora roku nie jest zimna
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Mocno ogólnie ten rok spadł w moich oczach, właściwie tylko kwiecień urósł i może też grudzień (dlatego, że po przeżyciu grudniów 2021 i 2022 zrozumiałem co dla mnie jest w tym miesiącu ważne, a co jest tylko nieznaczącym symbolem xd), a w dół całkiem sporo.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 26 Czerwiec 2023, 16:56
Styczeń 4/10
Luty 4/10
Marzec 1/10
Kwiecień 9/10
Maj 3/10
Czerwiec 7/10
Lipiec 7/10
Sierpień 6/10
Wrzesień 4/10
Październik 7/10
Listopad 4/10
Grudzień 8/10 (zimę miał dłużej niż 10 lat później, ale nie umiało uderzyć z grubej rury, więc wyższej oceny nie dam)
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum