Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16250 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 22 Lipiec 2021, 20:36 Może tak "poświntuszymy"?
Tu jest miejsce dla dowcipów z lekka obscenicznych, lecz jeszcze w "granicach przyzwoitości"
Przychodzi facet do sex-shopu i prosi o kondom. Na pytanie jaki to ma być tern kondom, odpowiada, że koniecznie musi być CZARNY. Niestety w sklepie czarnych nie ma. Sprzedawca usiłuje mu sprzedać prezerwatywy w innych barwach. W końcu zniecierpliwiony pyta klienta:
-A właściwie po co panu potrzebny jest akurat CZARNY KONDOM - Dziś wybieram się do młodej i ślicznej wdówki, aby złożyć jej KONDOLENCJE
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Hobby: Inne Pomógł: 326 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Lut 2019 Posty: 16250 Miejsce zamieszkania: Polska wschodnia
Wysłany: 9 Sierpień 2021, 17:19
Na pewnej wiosce młodziutkie dziewczę wraca od spowiedzi. Matula pyta:
-A co ci córciu ksiunc doł na pokutę
-Kazoł wieczorkiem przyjść na plebanije.
-A idź córciu, idź, skoro tak świnto łosoba prosi
Gdy córka wróciła matka pyta:
-Co to było za pokuto
-Łoj matuleńko, aż mi świnty łolej po łudoch spływoł
_________________ 21 grudnia 2024 roku o godz. 10:27 czasu polskiego Słońce przekroczyło punkt Koziorożca (przesilenie zimowe). To początek astronomicznej zimy, która potrwa do 20 marca 2025 roku. Zima kalendarzowa trwa zawsze od 22 grudnia do 21 marca.
Wysłany: 10 Sierpień 2021, 16:46
jorguś napisał/a:
Oby chociaż te dziewczę nie miało 13 lat xD
To dosyć stary dowcip, obecnie byłby to chłopczyk (signum temporis)
Teraz następny "suchar":
Kiedy żołnierzowi wolno używać BRONI
Odp: Kiedy BRONIA ukończy 15 lat.
Wysłany: 12 Sierpień 2021, 14:20
A może jeszcze ktoś inny napisze coś "pieprznego"
Na razie znów o kapłanach.
Dwóch księży rozmawia:
-Jak myślisz, zniosą wreszcie nam celibat
Drugi odpowiada:
-My tego nie raczej nie doczekamy, ale może doczekają nasze dzieci
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 25 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16314 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 11 Październik 2021, 23:36
Fajne są te kawały, chociaż z tematyką jest mi tak średnio po drodze, raczej nie lubię się tak dzielić treściami +18, mimo że lubię czarny humor sam w sobie.
Sam mam taki żart czy dowcip, ale pewnie są różne jego wersje, jeżeli chodzi o zapis syntaktyczny (inne struktury i wyrażenia gramatyczne) czy semantyczny (inne wyrazy, słowa- znaczenia są jednak ogólnie rzecz biorąc podobne, sens czy przesłanie jest praktycznie to samo). Jeżeli nie będzie zgodny z kategorią (sam czuję, że jest to raczej inny temat), to prosiłbym bardzo o przeniesienie go do innego działu. Powtórzony chyba nie był, ale nie mam pewności, czy inna osoba tutaj mnie nie ubiegła, jeśli o niego konkretnie chodzi. Przechodząc do kawału, brzmi następująco:
Z zakładu dla umysłowo chorych uciekł pacjent. Wkrótce uciekinier znalazł się nieopodal jeziora i zobaczył, że ktoś się topi. Wskoczył natychmiast do wody i uratował tonącego. Nazajutrz ordynator zakładu wzywa uciekiniera i mówi:
- Za wzorowe zachowanie nie mamy podstaw, żeby cię tu trzymać. Jesteś wolny.
Po chwili dodaje:
- Mam również smutną wiadomość dla ciebie, ten, którego wczoraj uratowałeś powiesił się na drzewie.
- Szefie, on się nie powiesił. Ja go tylko powiesiłem na gałęzi, żeby się wysuszył.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Wysłany: 12 Październik 2021, 19:28
Dlaczego włoscy kierowcy zbliżając się do zakrętu klną po polsku
Ponieważ zakręt w języku włoskim (i w niektórych innych romańskich) to CURVA Dlatego wzdychają "O, curva"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum