Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11875 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 9 Wrzesień 2019, 17:23 Zachód Słońca w zimny wiosenny dzień
Zdjęcia zrobiłem 1 kwietnia 2018.
Nadchodząca noc była wtedy bardzo zimna, a o poranku wystąpiły przygruntowe przymrozki.
Nikt się wtedy nie spodziewał, że dopiero co rozpoczęty miesiąc zapisze się jako rekordowo ciepły...
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 127 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12293 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 9 Wrzesień 2019, 17:29
W tych zdjęciach jest coś magicznego. Naprawdę. Po pierwsze dlatego że są wyjątkowo ładne, a po drugie właśnie z tego powodu o którym wspominasz. Tego dnia, wieczora, w następnych paru dniach, nikt nie przypuszczał że już trwa kwiecień, który pokaże w kwestii ciepła i wysokich anomalii wszystko, co da się pokazać. Że czekają nas tak niezwykle dni i tygodnie, które później przedłużą się na całe miesiące
U mnie 1 kwietnia 2018 słońce było tylko grą wyobraźni - od świtu do zmierzchu niebo było całkowicie zachmurzone, padał deszcz i było ciemno jak w grudniu Ale warto było.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś, a więc musisz minąć. Miniesz, a więc to jest piękne.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 137 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11875 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 9 Wrzesień 2019, 19:45
Zdjęcia pewnie by mi wyszły lepiej, gdybym nie robił ich zza szyby (widać na tych zdjęciach odblaski od Słońca).
Ale było wtedy tak zimno, że nawet nie chciałem otwierać okna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum