Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15928 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 12 Czerwiec 2020, 13:37 Cudowny okaz
Chodzi lisek koło drogi,
nie ma ręki ani nogi...
A nie wróć, on akurat leżał i pod kątem wyglądu wydawał się nawet na 1 rzut oka w porządku. Ale jak przyjrzałem się uważniej, to niestety spał już snem wiecznym, zwłaszcza jak koło niego przechodziłem (przysięgam z ręką na sercu, że nic złego mu nie zrobiłem, on tak cały czas leżał w bezruchu, jak go zobaczyłem po raz pierwszy). Niech go Bóg pobłogosławi i niech spoczywa w spokoju.
Zdjęcie zrobiłem 2 l. temu (IV 2018) spacerując po łąkach. Swoją drogą na zdjęciu też można dostrzec, że ziemia była bardzo wysuszona.
Poza tematem widziałem kiedyś pędzącą sarnę na łąkach blisko domu (przecinała je). Myślałem, by zrobić jej zdjęcie, ale niestety zanim sięgnąłem po telefon, to już dawno spieprzyła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum