Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Co za bzdury są wypisane w omawianym artykule. Na prawdziwą zimę jak na razie się nie zanosi. No chyba, że ktoś uważa, że temperatury maksymalne na poziomie 4-9 stopni na plusie oraz niewielkie nocne przymrozki to prawdziwa zima? Nie wnikam.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16302 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 7 Wrzesień 2020, 16:16
Zima prawdziwa to nie jest, ale pełnia wiosny też w sumie nie. No chyba że w listopadzie czy w marcu, no ale jak wspomniałem to są nieznacznie cieplejsze poprzedniki/następcy grudnia/lutego. Większe przełomy dostrzegam między październikiem a listopadem lub marcem a kwietniem, niż między listopadem i grudniem oraz lutym i marcem.
W tym roku taka pogoda w porze chłodnej była raczej na porządku dziennym- rozumiem, że niektórych mogła nużyć taka stagnacja, ale np. moi Rodzice się cieszyli, bo też jak ja nie przepadają szczególnie za mrozami i śnieżycami. Ja też na tym skorzystałem i lepiej mi się szło na uczelnię..., no właśnie dopóki nie rozpętała się ta afera z koronawirusem. Czasami mi się wydaje, że ona powstała właśnie po to, by udowodnić nam, jak to fajnie nie mieliśmy w sezonie zimowym (bo dominowała pogoda komfortowa i wygodna- mogła się osobiście nie podobać (bo w końcu nawet ja się zastanawiałem, co się dzieje), ale z wielu praktycznych względów (poza tymi związanymi z suszą) była ona korzystna) i teraz nadszedł czas na mniej przyjemne okresy.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum