Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 7 Lipiec 2019, 13:20 Luty 1989
Rok przed lutym stulecia też był wspaniały luty. Druga dekada tylko była zimniejsza (ale i tak powyżej normy). W końcówce pojawił się prawdziwie wiosenny epizod, niewiele ustępujący temu rok później.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 11 Listopad 2020, 23:53
Co szanuje, to fajne epizody ciepłe, ale szkoda, że akurat one nie przyniosły więcej opadów. Niemniej jak na miesiąc totalnie bezśnieżny i bez całodobowych mrozów zdecydowanie za dużo nocnych mrozów i za mało opadów, więc minus trzeba dać, niemniej przy lutym 1990 i tak raj.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 235 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 25163 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 11 Listopad 2020, 23:54
kmroz napisał/a:
Rok przed lutym stulecia też był wspaniały luty. Druga dekada tylko była zimniejsza (ale i tak powyżej normy). W końcówce pojawił się prawdziwie wiosenny epizod, niewiele ustępujący temu rok później.
Moje zdanie na ten temat.
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna zima
Wysłany: 13 Luty 2021, 21:43
Na pewno nie był tak drastyczny jak rok później Ale i tak okropny, nie przekonuje mnie za cholerę i mam ochotę wyrzygać własne flaki jak patrzę. Dzień 26.02 jednak budzi we mnie pozytywne uczucia, taki 4.03.2019 trochę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum