Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Słabe N. Ten miesiąc miał tylko pojedyncze dni świetne . Przede wszystkim odrzuca mnie wyżowy syf od 5 do 15.11, a i 3 dekada przed 27 strasznie mdla 🤢. Czyli znów więcej złego, jak dobrego...
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 8 Czerwiec 2020, 18:24
PiotrNS napisał/a:
5 pentada? Co w niej takiego okropnego, może miałeś na myśli inną?
Po prostu amplitudowa nuda w stylu marca 2012 (może nie aż tak wielkie te amplitudy, ale jak na listopad to skrajnie wysokie), wiesz, że nienawidzę czegoś takiego. U mnie to jest na szczęście nie do pomyślenia o tej porze
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12352 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 8 Czerwiec 2020, 18:29
Listopad 2011 to w ogóle taki negatywny wyjątek i on stanowczo przegiął; natomiast co do listka 2003, to jeśli nie ma przymrozków, to akceptuję takie amplitudy o tej porze roku, jeśli wiążą się z piękną jesienią w ciągu dnia
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 8 Czerwiec 2020, 18:30
PiotrNS napisał/a:
Listopad 2011 to w ogóle taki negatywny wyjątek i on stanowczo przegiął; natomiast co do listka 2003, to jeśli nie ma przymrozków, to akceptuję takie amplitudy o tej porze roku, jeśli wiążą się z piękną jesienią w ciągu dnia
Ale przygruntowe przymrozki były i to już dla mnie niestety skreśla te dni
A ja kiedyś tak chwaliłem ten okres, stawiając go nawet wśród swoich ulubionych listopadowych dekad... Choć 6 listopada akurat nie znielubiłem, 20 stopni w tym miesiącu to klasa
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum