Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 162 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 36420 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 14 Lipiec 2020, 20:04
Masakra. Bliskość morza jednak was nie chroni od śniegu w listopadzie. Dla mnie to niestety patologia. Jak dla mnie niemal od początku grudnia może być cały czas nawet 0.5 metra śniegu, ale od listopada wara.
_________________ Fan wybitnego klimatu lat 1995-2013. Kiedyś to było
Hobby: Meteorologia Pomógł: 48 razy Wiek: 60 Dołączył: 06 Sie 2019 Posty: 6955 Miejsce zamieszkania: Kaszuby
Wysłany: 14 Lipiec 2020, 20:36
Część druga ; Grudzień.
! grudzień jest biało choć śniegu nie za wiele. Do południa padał deszcz a po południu śnieg.
A to tego samego dnia ale wieczorem.
Tuż po północy przez 3 godziny padał deszcz a później dalej sypał intensywnie śnieg ,że już rano było 24 cm pokrywy śnieżnej.
A te zdjęcia też z 2 grudnia po odśnieżaniu.
W nocy jeszcze dosypało jakieś 6/7 cm śniegu i rano 3 grudnia tak wyglądało.
$ grudnia była przez cały dzień mgła.
Jeszcze pokrywa była 13 i 14 grudnia ale żadnych zdjęć nie mam. A potem to już do końca grudnia blado wyglądało stałej całodobowej pokrywy już nie było. W święta głównie padał deszcz i deszcz ze śniegiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum