Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomogła: 39 razy Dołączyła: 17 Maj 2022 Posty: 887
Wysłany: 26 Maj 2022, 09:57 The Sims
Cytat:
The Sims – seria gier symulacyjnych wydawanych przez Electronic Arts.
Gracz tworzy własnego „człowieka” zwanego Simem, umieszcza go w mieście we własnym domu i urządza go. Każdy nowy dodatek zwiększa możliwości gracza.
Seria The Sims jest obecnie najlepiej sprzedającą się serią gier na świecie. W pierwszym tygodniu wydania The Sims 3 liczba sprzedanych egzemplarzy wyniosła 1,4 mln
Jeśli symulatory, to muszą być i sławetne Simsy. Znacie, lubicie? Która część była Waszą pierwszą i kiedy to było?
W moim przypadku moja przygoda z serią Sims zaczęła się od The Sims 2 u znajomego, później odkryłam The Sims 3 i szczerze mówiąc długo czasu spędzałam w kreatorze postaci niżeli w samej rozgrywce. Później nadeszły The Sims 4 i to równie grywalna część i nawet ciekawsza, ale brakowało mi odwiedzania lokacji.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 24 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 16249 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 26 Maj 2022, 19:21
Najlepiej kojarzę 3 część, bo jak była taka okazja i gra była dostępna w mobilnym sklepie, to pobierałem sobie ją na telefon. W zasadzie też nie mam za bardzo skali porównawczej, ale w tym przypadku można uwierzyć, że "co nowsze pojawiające się wydanie, tym lepsze"- pojawia się coraz więcej możliwości lub dodatków, co zapewnia więcej rozrywki miłośnikom tejże serii.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum