Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 9 Sierpień 2020, 21:26
FKP napisał/a:
PiotrNS napisał/a:
Wrzesień
Dlaczego wszyscy tego badziewia tak lubią
Ciepły, wilgotny i słoneczny wrzesień to nie jest częste zjawisko, tym bardziej trzeba go cenić Właściwie to poza dosłownie pojedynczymi dniami, wręcz godzinami, nie ma w tym miesiącu niczego złego, a już to świadczy o nim dobrze. Choć osobiście powiedziałbym więcej, jestem fanem tego września
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 130 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 12351 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 9 Sierpień 2020, 21:34
Jacob, lipiec 2019 u FKP to chyba przede wszystkim miesiąc zawiedzionych nadziei, to dlatego
Z Twoją listą prawie całkowicie się zgadzam, ewentualnie luty był lekko podniósł. A jak oceniasz moją? U mnie kwiecień wyżej, bo gościa z Genui pod koniec miesiąca było mi bardzo miło u siebie podjąć
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Aktualna pora roku: wielki test dla naszego klimatu
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 19877 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 9 Sierpień 2020, 21:37
FKP, sam jesteś okropny
Jak ten amplitudowy wrzesień 2016
Jeszcze rozumiem, jad na wr%#$!&ń 2017, ale przy innych wrześniach ani nie przyloszyl, ani nie miał długiej zimnicy. Przypominij sobie wr%#$&!e lat '00 🤢
_________________ 2024 nie może być już gorszy
"Baza danych historycznych została usunięta. Sami ją sobie stawiajcie" ~ Piotr Djaków, 13.10.2024
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum